Biodanza

bd05

Er wordt heel veel gedanst in de Balzaal:

‘Dans en leef’ heeft drie Biodanza groepen voor mensen met ruime Biodanza ervaring  en een groep voor beginnende Biodanza dansers

Groep voor beginnende Biodanza dansers

Wil je met Biodanza kennis maken? Kom dan naar één van de ‘nieuwe’ Biodanza groepen. In september is Geny gestart met twee wekelijkse groepen. Deze groepen zijn voor beginnende Biodanza dansers of dansers die tot nog toe alleen op feesten hebben gedanst.

Je kunt je  aanmelden om te komen dansen. Bel 06-50569383 of mail geny@dansenleef.nl

Voor mensen zonder Biodanza ervaring hebben we een speciale aanbieding:  € 95,- voor de eerste 10 lessen of  € 30,00 voor de eerste 3 lessen. Deze kaart is dan opeenvolgende keren geldig (m.u.v. vakanties). Meer info

Groepen voor mensen met ruime Biodanza ervaring:

Meer Biodanza

Er staan er regelmatig dansavonden met Biodanzaworkshop en dj,  losse avondworkshops, jaargroepen, dansdagen, weekenden vakanties gepland.

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het Biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is Biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes en in comfortabel zittende kleding.

Lieve groet, Geny

Meer info www.dansenleef.nl

DSC01969

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *