Ecstatic dance

Ecstatic dance Gouda

Entree 12,50

Vanaf 19.30 ben je welkom in de zaal om aan de bar zonder woorden te genieten van een glas thee, te chillen op een bank of te dansen, waarna om 20.00 de workshop begint.

Geny doet het openingsritueel. Daarna mag je je urenlang laten leiden door de muziek van DJ Ybbor

Na 22.00 uur is er gelegenheid voor chillen en lekker bijkomen in de gezellige lounge van de voormalig officiersmess van de Pr W Alexander kazerne.
Meer informatie 06-50569383

Waar?
De Balzaal Prins Willem Alexander Kazerne
Groen van Prinsterersingel 44
Gouda

Wat is Ecstatic dance?

Ecstatic Dance komt overgewaaid uit de VS waar het in San Francisco begon. Deze dansvorm is met niets te vergelijken. Het je een innerlijke reis waarbij het denken zoveel mogelijk wordt uitgeschakeld om volledig in het gevoel te komen. Contact maken met je zelf in optima forma is waar het om draait. Muziek is de mooiste en meest natuurlijke vorm om je daar te krijgen. Met een rituele inleiding wordt iedereen in de juiste stemming gebracht om daarna helemaal los te gaan.
De DJ nodigt je uit om je mee te laten voeren op beats, klanken en melodieën die altijd verrassend zijn. De rijke schakering aan symfonische en fijnzinnige melodieuze nummers, variërend van deep house naar acid jazz, reggae, zigeunermuziek, folk en veel meer laten de deelnemers alle hoeken van de balzaal zien.
Deze dans kun je zowel prima met jezelf doen als in contact met dansers die er open voor staan. Je danst op blote voeten in gemakkelijke kleding en er wordt niet gesproken. Zoals in de naam al een beetje doorklinkt  biedt het podium dat geboden wordt alle gelegenheid om op een natuurlijke, gezonde en dynamische manier in extase te raken.

One thought on “Ecstatic dance

  1. Ik vond afgelopen maandag super, ik heb non stop gedanst. (24-02-14)
    Complimenten aan René voor de fantastische muziek!!
    En André bedankt voor de mooie inleiding.

    Liefs, Ellis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *